Leraman krijgt goede recensies tijdens pomwedstrijd Double7 FM

24-06-2013

Leraman trotse shirtsponsor van Troefcallclub De Molenwijk

24-06-2013

Batjaw Hapjes met Leramans Batjaw K&K

13-02-2013

Leraman aanwezig tijdens Gala Diner van Stichting Wiesje

17-04-2012

Stand Leraman tijdens Bigi Sma Dey goed bezocht.

Tijdens Bigi Sma Dey georganiseerd door St. Jaja Dande deed Leraman voor het eerst mee met een stand. De stand van Leraman was goed bezocht. De aanwezigen waren zeer geinteresseerd in de innovatieve producten van Leraman.

De aanwezigen lieten zich de hapjes met Batjaw en pom goed smaken.

Foto: Jan de Jager.

 

13-10-2011

Pomproeverij van Leraman Culinair bij de expositie Wonny Stuger

  Leraman Culinair hield op 29 mei jl. een pomproeverij tijdens de expositie van kunstenares Wonny Stuger. Evenals vorig jaar was er veel interesse van de aanwezigen. Uiteindelijk deden 26 proevers mee aan de test. De test bestond uit het beoordelen van vier pomsoorten op smaak, geur, kleur en kwaliteit. De vier pomsoorten werden gemaakt met drie verschillende pomtayers (LUFO, APOERA en SURITAYA) en een mix van LUFO en APOERA. Uiteraard werd de pommarinade van Leraman gebruikt voor het snel maken van de pom. Door de constante kwaliteit van Leraman's pommarinade is een goede vergelijking tussen de pomtayers mogelijk.

 

Er waren grote verschillen in de beoordeling van de individuele proevers. Surinamers scoorden gemiddeld lager (7,0) lager dan niet-Surinamers (7,3). De cijfers voor LUFO en APOERA (7,1) waren een fractie hoger dan voor SURYTAYA en de mix (7,0).

 

Interesse in de overige bevindingen en resultaten? Stuur dan een e-mail naar leramanculinair@live.nl met vermelding van naam en telefoonnummer.

31-05-2011

Batjaw Hapjes met Leramans Batjaw K&K

Heeft u een receptie, borrel of high tea dan kan u snel een lekker hapje maken met Leramans Batjaw Kant&Klaar.

Benodigdheden: 1 pot Leraman BKK, 1 stokbrood, plakjes komkommer en plakjes tomaat, paar blaadjes mint of stukjes fijngesneden verse madam Jeanette.

Snij het stokbrood in de lengte door het midden. Beleg één helft met Leramans BKK, komkommer en tomaat, kruiden. Doe de andere helft er weer op. Prik tandenstokers op twee cm van elkaar om het geheel bij elkaar te houden. Snij met een broodmes plakjes van 2 cm. Serveer op een mooie schaal (zie foto). EET SMAKELIJK.

03-11-2010

Geslaagde pomproeverij bij Wonny Stuger

Leraman hield tijdens de expositie van kunstenares Wonny Stuger in Zoetermeer een pomproeverij. Ca. 50 van de 120 aanwezigen kregen vier soorten pom (o.a. pom met zalm) geserveerd. Ze konden hun oordeel geven op vier aspecten: geur, smaak, textuur en kleur. Uit de eerste resultaten blijkt dat alle varianten over het algemeen goed in de smaak vielen. Uiteraard waren er ook voorstellen voor verbetering.
Leraman zal deze benutten om haar producten verder te ontwikkelen.
Binnenkort treft u op deze website gedetailleerde resultaten van de pomproeverij.

Bij de test werd één soort pomtayer gebruikt om de resultaten goed vergelijkbaar te maken. Het aantal merken pomtayer is nl. relatief groot. Leraman zal binnenkort aandacht besteden aan de kwaliteit van de diverse merken.
Uw eigen ervaring met de verschillende merken kunt u ook e-mailen naar leramanculinair@live.nl

31-05-2010
Civico.nl - WebfanatenTwitter     Algemene voorwaarden